Кава в зернах ARABICA Бразилія 1 кг
15 489 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23061447
Виробник
Others
Країна виробництва
Китай
Колір
чорний
стан
новий
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
Тип кави: Арабіка
Тип: чорна кава
Торгове найменування: Кава в зернах 1кг Свіжообсмажена Arabica Dolce Oro Crema Brazil
Вага: 1000 г
Додаткові характеристики: безлактозна, екологічна, кошерний, без сірки, з низьким глікемічним індексом, з низьким вмістом подразнення, з низьким вмістом жиру, підходить для кетогенної дієти, веганський, вегетаріанський
Для нас якість є найбільшою цінністю. Наша жаровня співпрацює з багатьма дистриб'юторами зерна, кожен з яких спеціалізується на певному регіоні світу їх походження. Завдяки цьому, пропонуючи вам цю специфічну каву з описаного куточка світу, ми гарантуємо, що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Поповнюючи склад, ми ніколи не орієнтуємося на ціну – на першому місці завжди стоїть якість продукту та незмінна повторюваність його смаку. Все це робить каву, яка виходить з наших рук, унікальною та неповторною. Це не купажі масового виробництва, у яких підвищений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі смакові нотки — наша кава — це своєрідне мистецтво, яке ви можете смакувати з кожної чашки.
Процес обсмажування кави - ТІЛЬКИ СВІЖООБЖЕРЕНИЙ Це дуже важливий і складний процес, від якого в кінцевому підсумку залежить якість і смак кави.Для кожного сорту кави ми підібрали індивідуальний метод обсмажування, щоб кава віддавала найкращі якості аромати. Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, ми зосереджуємося на тому, щоб якість була на найвищому рівні. Після обсмажування ми даємо каві відпочити, щоб вона могла спокійно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття. його чудового смаку. Потім каву пакують і відправляють прямо до вас.
Найкраще пакування гарантує свіжість. Вони мають систему, що закривається, яка зберігає смак і аромат кави протягом тривалого часу. Вони також оснащені одностороннім клапаном, який забезпечує випуск залишків CO2 з кави, одночасно запобігаючи потраплянню повітря в упаковку, завдяки чому кава стає свіжою та повністю ароматною.
Про наша кава ▶ Країна походження Бразилія ▶ Регіон походження Кармо де Мінас, Сул де Мінас ▶ Ботанічні сорти Yellow Catuai, Mundo novo, Yellow Bourbon ▶ Висота вирощування 800-1350 метрів над рівнем моря ▶ Смакові нотки Шоколад, волоський горіх ▶ Низька кислотність ▶ Високий вміст ▶ Солодкий аромат ▶ Ступінь обсмаження Середній
Наш метод обсмажування OMNIROAST Існує 3 основні ступені обсмаження кавових зерен. Від легкого до дуже темного копчення. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна тьмяніші та сухіші. Ми зберігаємо в зернах всі ефірні олії та поживні властивості, завдяки чому ми можемо відчути всі смакові якості даного сорту кави та насолодитися його оздоровчими властивостями. Це ідеальний баланс – добре обсмажене та заварене омнірост матиме ніжний та м’який смак, але з дуже високою глибиною. У той же час буде відчутний сенсорний профіль і походження кави. Завдяки цьому кава ідеально поєднується як з еспресо, так і з дріпом.
Товщина меленої кави адаптована до способу заварювання Спосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або надто водянистою, а отже, м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу: від дуже тонкого помелу для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що тонкість помелу не задана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, шукаючи оптимальний смак для конкретної кави / метод
Кава - це здоров'я - Чудові властивості кави! Кава допомагає почати день з більшою енергією Стимулює розум перед початком процесу навчання, підвищує ефективність пам'яті Зменшує відчуття втоми та дозволяє відстрочити потребу уві сні до кількох годин. Вживання кави підтримує організм при фізичних навантаженнях і допомагає довше тренуватися. Кава НЕ підвищує артеріальний тиск при регулярному вживанні Знижує ризик серцево-судинних захворювань Збільшує силу серцевих скорочень Може допомогти в боротьбі з головним болем, підсилює дію знеболюючих Кава є джерелом мінералів, таких як магній, калій і марганець. Міф про вимивання магнію кавою створили нечесні виробники магнієвих капсул. Вже 3-4 чашки кави доповнюють добову потребу в цих елементах!!! Він благотворно впливає на печінку та жовчний міхур. Знижує ризик раку, наприклад раку ротової порожнини, горла, товстої кишки та шкіри. Може допомогти в боротьбі з хворобою Паркінсона та Альцгеймера
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Тип: чорна кава
Торгове найменування: Кава в зернах 1кг Свіжообсмажена Arabica Dolce Oro Crema Brazil
Вага: 1000 г
Додаткові характеристики: безлактозна, екологічна, кошерний, без сірки, з низьким глікемічним індексом, з низьким вмістом подразнення, з низьким вмістом жиру, підходить для кетогенної дієти, веганський, вегетаріанський
Для нас якість є найбільшою цінністю. Наша жаровня співпрацює з багатьма дистриб'юторами зерна, кожен з яких спеціалізується на певному регіоні світу їх походження. Завдяки цьому, пропонуючи вам цю специфічну каву з описаного куточка світу, ми гарантуємо, що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Поповнюючи склад, ми ніколи не орієнтуємося на ціну – на першому місці завжди стоїть якість продукту та незмінна повторюваність його смаку. Все це робить каву, яка виходить з наших рук, унікальною та неповторною. Це не купажі масового виробництва, у яких підвищений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі смакові нотки — наша кава — це своєрідне мистецтво, яке ви можете смакувати з кожної чашки.
Процес обсмажування кави - ТІЛЬКИ СВІЖООБЖЕРЕНИЙ Це дуже важливий і складний процес, від якого в кінцевому підсумку залежить якість і смак кави.Для кожного сорту кави ми підібрали індивідуальний метод обсмажування, щоб кава віддавала найкращі якості аромати. Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, ми зосереджуємося на тому, щоб якість була на найвищому рівні. Після обсмажування ми даємо каві відпочити, щоб вона могла спокійно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття. його чудового смаку. Потім каву пакують і відправляють прямо до вас.
Найкраще пакування гарантує свіжість. Вони мають систему, що закривається, яка зберігає смак і аромат кави протягом тривалого часу. Вони також оснащені одностороннім клапаном, який забезпечує випуск залишків CO2 з кави, одночасно запобігаючи потраплянню повітря в упаковку, завдяки чому кава стає свіжою та повністю ароматною.
Про наша кава ▶ Країна походження Бразилія ▶ Регіон походження Кармо де Мінас, Сул де Мінас ▶ Ботанічні сорти Yellow Catuai, Mundo novo, Yellow Bourbon ▶ Висота вирощування 800-1350 метрів над рівнем моря ▶ Смакові нотки Шоколад, волоський горіх ▶ Низька кислотність ▶ Високий вміст ▶ Солодкий аромат ▶ Ступінь обсмаження Середній
Наш метод обсмажування OMNIROAST Існує 3 основні ступені обсмаження кавових зерен. Від легкого до дуже темного копчення. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна тьмяніші та сухіші. Ми зберігаємо в зернах всі ефірні олії та поживні властивості, завдяки чому ми можемо відчути всі смакові якості даного сорту кави та насолодитися його оздоровчими властивостями. Це ідеальний баланс – добре обсмажене та заварене омнірост матиме ніжний та м’який смак, але з дуже високою глибиною. У той же час буде відчутний сенсорний профіль і походження кави. Завдяки цьому кава ідеально поєднується як з еспресо, так і з дріпом.
Товщина меленої кави адаптована до способу заварювання Спосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або надто водянистою, а отже, м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу: від дуже тонкого помелу для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що тонкість помелу не задана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, шукаючи оптимальний смак для конкретної кави / метод
Кава - це здоров'я - Чудові властивості кави! Кава допомагає почати день з більшою енергією Стимулює розум перед початком процесу навчання, підвищує ефективність пам'яті Зменшує відчуття втоми та дозволяє відстрочити потребу уві сні до кількох годин. Вживання кави підтримує організм при фізичних навантаженнях і допомагає довше тренуватися. Кава НЕ підвищує артеріальний тиск при регулярному вживанні Знижує ризик серцево-судинних захворювань Збільшує силу серцевих скорочень Може допомогти в боротьбі з головним болем, підсилює дію знеболюючих Кава є джерелом мінералів, таких як магній, калій і марганець. Міф про вимивання магнію кавою створили нечесні виробники магнієвих капсул. Вже 3-4 чашки кави доповнюють добову потребу в цих елементах!!! Він благотворно впливає на печінку та жовчний міхур. Знижує ризик раку, наприклад раку ротової порожнини, горла, товстої кишки та шкіри. Може допомогти в боротьбі з хворобою Паркінсона та Альцгеймера
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії