Кава в зернах Eight Cafe Kostaryka 1 кг
1 288 ₴ 1 356 ₴
-5%, залишилося 27 днів
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23102399
Виробник
Others
Країна виробництва
Китай
Состояние
Новое
Колір
чорний
стан
новий
Відвантаження зі складу
2
Терміни дії знижки
з 22.11.2024 по 22.12.2024
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
Кава в зернах Свіжообсмажена арабіка Коста-Ріка 1 кг
Цікаві факти про нашу кавуКраїна походження Коста-РікаРегіон походження ТараццуБотанічні сорти Caturra, CatuaiВисота вирощування 1100-1800 м над рівнем моря Смакові нотки Какао, Шоколад, Горіх, Карамель, Червоні фрукти, коричневий цукорКислотність низькаТілесна високаАромат солодкийСтупінь обсмажування Середній
Для нас найважливіше якість.Наша обсмажувальна фабрика займається ручним обсмажуванням спеціальної кави. Це означає, що завдяки сімейним рецептам і багаторічному досвіду, отриманому на інших обсмажувальних підприємствах за кордоном, наша кава просто неймовірна! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно контролюємо всі процеси. Наша головна мета - щоб ви поверталися до нас і ставали постійними клієнтами, а для цього вам просто потрібна якість.Завдяки багаторічній роботі в сфері кави ми співпрацюємо з дистриб'юторами сирих зерен, які спеціалізуються на конкретному регіоні. світ свого походження Це означає, що, пропонуючи вам конкретну каву з описаної частини світу, ми гарантуємо, що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не орієнтуємося на мінімально можливу ціну - найвищим пріоритетом завжди є найвища якість з певного походження, а також постійна повторюваність смаку.Все це робить каву, яка виходить з нашої обжарки, унікальною та унікальною. унікальний. Це не етикетки, вироблені в гігантських масштабах, у яких перебільшений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі нотки смаку — наша кава — це свого роду мистецтво, яким ви можете насолоджуватися з кожною чашкою.Після обсмажування, ми даємо каві відпочити, вона може безпечно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття чудового смаку. Потім каву упаковують і відправляють прямо вам. Ви отримуєте каву НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту обсмажування! Ми це гарантуємо!
Етап обсмажування кави - це дуже важливий і складний процес, від якого в кінцевому результаті залежить якість і смак кави.Для кожного сорту кави ми підібрали індивідуальний спосіб обсмажування, щоб кава має найкращий смак аромати Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, ми зосереджені на тому, щоб якість була на найвищому рівні Процеси обсмажування, витримки, пакування та доставки сплановані таким чином, щоб кава була ваше місце в ідеальний момент, і ви можете насолоджуватися ним у повній мірі. його смаком.
Упаковка, яка гарантує свіжість. Вони мають систему повторного закриття, яка дозволяє зберегти смак і аромат кави протягом Вони також оснащені одностороннім клапаном, який забезпечує викид CO2, що залишився з кави, і водночас запобігає потраплянню повітря в упаковку, завдяки чому кава стає свіжою та ароматною.
Omniroast - метод, на якому ми спеціалізуємося!Є 3 основних ступені обсмажування кавових зерен. Від легкого обсмаження до дуже темного. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна більш тьмяні та сухі. Ми зберігаємо всі ефірні олії та поживні властивості в зернах, щоб ми могли відчути всі смаки певного сорту кави та насолоджуватися її оздоровчими властивостями.Це ідеальний баланс - добре обсмажена та зварена омнірост матиме ніжний та м'який смак , але з дуже великою глибиною. У той же час буде відчутний сенсорний профіль та походження кави. Завдяки цьому кава ідеально підходить як для еспресо, так і для дріпу.
Помел кави важливийСпосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або надто водянистою, а отже, невиразною. На графіку показано, яку товщину помелу вибрати, від дуже дрібного помелу для методів тиску до досить грубого помелу для методів наливання. Важливо пам’ятати, що товщина помелу не вказана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто поекспериментувати з нею, щоб знайти оптимальний смак для даної кави/методу
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Цікаві факти про нашу кавуКраїна походження Коста-РікаРегіон походження ТараццуБотанічні сорти Caturra, CatuaiВисота вирощування 1100-1800 м над рівнем моря Смакові нотки Какао, Шоколад, Горіх, Карамель, Червоні фрукти, коричневий цукорКислотність низькаТілесна високаАромат солодкийСтупінь обсмажування Середній
Для нас найважливіше якість.Наша обсмажувальна фабрика займається ручним обсмажуванням спеціальної кави. Це означає, що завдяки сімейним рецептам і багаторічному досвіду, отриманому на інших обсмажувальних підприємствах за кордоном, наша кава просто неймовірна! Ми ніколи не прагнули до масового виробництва. Ми ретельно контролюємо всі процеси. Наша головна мета - щоб ви поверталися до нас і ставали постійними клієнтами, а для цього вам просто потрібна якість.Завдяки багаторічній роботі в сфері кави ми співпрацюємо з дистриб'юторами сирих зерен, які спеціалізуються на конкретному регіоні. світ свого походження Це означає, що, пропонуючи вам конкретну каву з описаної частини світу, ми гарантуємо, що це ретельно відібрані високоякісні зерна. Купуючи сирі зерна, ми ніколи не орієнтуємося на мінімально можливу ціну - найвищим пріоритетом завжди є найвища якість з певного походження, а також постійна повторюваність смаку.Все це робить каву, яка виходить з нашої обжарки, унікальною та унікальною. унікальний. Це не етикетки, вироблені в гігантських масштабах, у яких перебільшений ступінь обсмаження прикриває не лише недоліки зерен, але й усі нотки смаку — наша кава — це свого роду мистецтво, яким ви можете насолоджуватися з кожною чашкою.Після обсмажування, ми даємо каві відпочити, вона може безпечно виділяти вуглекислий газ, який може порушити сприйняття чудового смаку. Потім каву упаковують і відправляють прямо вам. Ви отримуєте каву НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту обсмажування! Ми це гарантуємо!
Етап обсмажування кави - це дуже важливий і складний процес, від якого в кінцевому результаті залежить якість і смак кави.Для кожного сорту кави ми підібрали індивідуальний спосіб обсмажування, щоб кава має найкращий смак аромати Кожне обсмажування нашої кави проходить через ретельно спланований процес, ми зосереджені на тому, щоб якість була на найвищому рівні Процеси обсмажування, витримки, пакування та доставки сплановані таким чином, щоб кава була ваше місце в ідеальний момент, і ви можете насолоджуватися ним у повній мірі. його смаком.
Упаковка, яка гарантує свіжість. Вони мають систему повторного закриття, яка дозволяє зберегти смак і аромат кави протягом Вони також оснащені одностороннім клапаном, який забезпечує викид CO2, що залишився з кави, і водночас запобігає потраплянню повітря в упаковку, завдяки чому кава стає свіжою та ароматною.
Omniroast - метод, на якому ми спеціалізуємося!Є 3 основних ступені обсмажування кавових зерен. Від легкого обсмаження до дуже темного. Наша кава середнього обсмаження – це означає, що зерна більш тьмяні та сухі. Ми зберігаємо всі ефірні олії та поживні властивості в зернах, щоб ми могли відчути всі смаки певного сорту кави та насолоджуватися її оздоровчими властивостями.Це ідеальний баланс - добре обсмажена та зварена омнірост матиме ніжний та м'який смак , але з дуже великою глибиною. У той же час буде відчутний сенсорний профіль та походження кави. Завдяки цьому кава ідеально підходить як для еспресо, так і для дріпу.
Помел кави важливийСпосіб помелу кави дуже важливий залежно від способу заварювання. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути рівною на смак, гіркою або надто водянистою, а отже, невиразною. На графіку показано, яку товщину помелу вибрати, від дуже дрібного помелу для методів тиску до досить грубого помелу для методів наливання. Важливо пам’ятати, що товщина помелу не вказана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто поекспериментувати з нею, щоб знайти оптимальний смак для даної кави/методу
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії