Кава DALLMAYR Prodomo в зернах 2х 500 г

Кава DALLMAYR Prodomo в зернах 2х 500 г від компанії Інтернет-магазин EconomPokupka - фото 1
1 222 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата на картку «Monobank»
 Оплата на картку «Приватбанк»

Опис

2x кава в зернах Dallmayr Prodomo 500 г

Характеристики продукту:

Ароматність ✅ Кількість пінки - невелика ⭐ ✰ ✰ ✰ ✰ Ступінь обсмаження - середня ⭐⭐⭐ ✰ ✰ Вміст кофеїну - низький ✅

DALLMAYR Prodomo є найпопулярнішим купажем німецької жаровні. Спеціально відібрані зерна з різних високогірних сортів арабіки пройшли спеціальний процес очищення перед смаженням. Завдяки цьому кава зберегла повний аромат. Має неповторний смак. Він характерний для бренду - з легкою кислинкою, яка виділяється серед купажів з інших жаровень.

Суміш найкращих зерен арабіки з тонким, благородним смаком і стійким ароматом, що походять з високогір'я Ефіопія - південні провінції Сідамо і Харрар. Перед обсмажуванням кавові зерна проходять рафінацію, яка усуває багато дратівливих і гірких речовин.

Своїм успіхом вона зобов'язана в першу чергу зернам арабіки. До його складу, серед іншого, входять: зерна з батьківщини кави Ефіопії. Вони мають свій неповторний смак, а також вирощуються у високогірних районах, що сильно відрізняє кавові дерева від тих, що ростуть у низинах. Це відбувається через діапазон температур. Чим більша висота, тим менше шкідників, а зерна важчі та щільніші з багатшим смаковим букетом. Крім того, він має солодкий смак з низьким вмістом кофеїну. Ви можете дозувати його на свій смак, але це не погіршить смак і не зробить його більш гірким.

Цікавим фактом є те, що суміш була створена в 1960-х роках Конрадом Вернером Вілле і відразу стала фаворит Баварці (фабрика обсмажування розташована в Мюнхені).

________________________________________________________

Інформація:

Тип кави: Кава в зернах ✅ Склад: 100% Арабіка ☕ Зернистість: 2x 500 г ✅

Види кави - арабіка та робуста для порівняння.

З багатьох різних видів кави два відіграють особливу роль: арабіка (кава арабіка) і робуста (coffea canephora). На них припадає 98 відсотків сирої кави, виробленої в усьому світі.

Арабіка вважається кращою з двох з точки зору смаку, вирощується на висоті до 2200 м і ретельно збирається вручну. Чим вище росте кава, тим нижче середньорічна температура, тому плоди кави там дозрівають повільніше. Таким чином, вони мають більше часу для розвитку мастила, аромату та делікатних кислот.

СОРТИ БОБІВ:

Арабіка

Назва: Coffea arabica

Походження: Ефіопія

Висота: 800 ‒ 2200 м

Температура: 15 ‒ 24°C

Форма: Овальна, плоска , довгаста, з S-вирізом

Аромат: Благородний, ніжний, свіжий, фруктовий

Кофеїн: 0,9‒1,4%

Робуста

Назва: Coffea canephora

Походження: Конго

Висота: 0–800 м

Температура: приблизно 26°C
Форма: Маленька, округла з прямим поперечним перерізом

Аромат: Димний, пряний, земляний, деревний

Кофеїн: 1,8‒ 4,0%
Вирощування

Як і у випадку з вином, багато факторів впливають на характер кави: властивості ґрунту, температура та кількість опадів протягом періоду дозрівання впливають на смак кави.
Кавова рослина чутлива. Потребує багато догляду та уваги, а також збалансованого клімату – як вдень, так і вночі. Їй потрібна достатня кількість опадів і велика кількість тіні, вона не переносить сильний вітер, сильну спеку чи холод. Ґрунт має бути багатим на поживні речовини та добре зберігати воду, як, наприклад, у вулканічних ґрунтах. Як правило, до місця вирощування відноситься таке: чим вище росте кава, тим прохолодніша середньорічна температура. Плоди кави дозрівають повільніше та мають більше часу для розвитку смаку, аромату та особливо кислоти.

Органічну каву виробляють зі змішаних культур. На таких плантаціях вирощують не тільки кавові дерева, але й інші рослини, наприклад, бананові або інші високорослі дерева. Вони утворюють так звані тіньові дерева, які з високим щільним дахом листя захищають чутливі рослини кави від інтенсивного сонця та сильних опадів.

Номенклатура

Назва Dallmayr є синонім відмінної якості продукції та послуг із понад 300-річною традицією. Dallmayr також є одним із найвідоміших німецьких брендів кави.

Хоча ми живемо в Мюнхені, ми працюємо по всьому світу. Завдяки торгівлі вітчизняними та міжнародними продуктами з часом був створений знаменитий Делікатес із власним кейтерингом та кейтерингом. Обслуговування кав’ярень і торгових автоматів розвинулося наприкінці 1950-х років і зараз стало найбільшою сферою діяльності компанії. Наш досвід зробив нас визнаним партнером у сфері торгівлі, послуг і гастрономії.

Походження має значення

Секрет унікального характеру кави Dallmayr полягає в сирій каві . Ми використовуємо найделікатніші гірські рослини з найкращих районів світу. Наші найважливіші країни-постачальники — Ефіопія, Папуа-Нова Гвінея, Колумбія та Бразилія.

Найкращі умови для вирощування розташовані вздовж екватора, у так званому поясі кавових садів. Кава росте лише в тропічних і субтропічних зонах, на широтах 23 градуси півночі та 25 градусів півдня. Яким широким поясом простягаються кавові регіони на північ і південь від екватора навколо земної кулі.

Уздовж цього так званого поясу кавових садів цей стимулятор вирощують приблизно у 80 країнах, і лише в кількох із них будучи значним економічним. Третина кави, що продається на світовому ринку, виробляється в Бразилії.

Ступінь обсмажування кави – як ми це класифікуємо?

1/5 Приблизно від 130°C, компоненти сирої квасолі стають видимими, вони перетворюються. Він змінює колір із зеленуватого на жовтуватий.2/5 Безпосередньо перед «першим розтріскуванням» при температурі близько 190°C зерна ще компактні, але вже світло-коричневі. Звідти розвиваються аромати кави.3/5 Кава найлегшого обсмаження підходить для кави з фільтром. Вони часто мають складну фруктову ноту.4/5 Середньокоричневе обсмажування відбувається при температурі приблизно 200°C. Він блищить, як Café Crème або міцна фільтрована кава.5/5 Темні чорно-коричневі зерна типові для приготування еспресо. Делікатніші фруктові кислоти здебільшого зникають.

Тільки після обсмажування зерна набувають типового кавового коричневого кольору. У перші хвилини утворюються фруктові кислоти, які з часом смаження дедалі більше зникають. Це означає, що чим довше обсмажується кавове зерно, тим менш кислим є кінцевий продукт. Більш тривале обсмажування посилює колір і смак бобів. Ці аромати обсмажування створюють типовий, приємно-гіркуватий смак еспресо.

☕Приготування:

Ароматна кава, яка ідеально підходить для заварювання в автоматичній еспресо-машині та портафільтрі. Ви варите каву вдома традиційним способом? Чудовий вибір. Ця кава вас точно не розчарує.

________________________________________________________

Надійна упаковка

Ви отримаєте придбаний продукт у коробці, яка захистить його під час транспортування Продукт упакований у захисній атмосфері. Після відкриття упаковки зберігати в сухому та прохолодному місці.

Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!

Характеристики

Код товару
23102398
Производитель
Alois Dallmayr
Состояние
Новое
Відвантаження зі складу
2

Подібні товари

Кава Dallmayr D'Oro Selection Namaste 1кг в Івано-Франківській області от компании Інтернет-магазин EconomPokupka
1 096 ₴Кава Dallmayr D'Oro Selection Namaste 1кгКод: 23061322
10x Кава мелена Dallmayr Prodomo 500 г в Івано-Франківській області от компании Інтернет-магазин EconomPokupka
3 683 ₴10x Кава мелена Dallmayr Prodomo 500 гКод: 23061319
4x Кава мелена Dallmayr Prodomo 500 г в Івано-Франківській області от компании Інтернет-магазин EconomPokupka
1 649 ₴4x Кава мелена Dallmayr Prodomo 500 гКод: 23061320
Кава мелена Dallmayr Classic 500 г 2 шт. в Івано-Франківській області от компании Інтернет-магазин EconomPokupka
1 018 ₴Кава мелена Dallmayr Classic 500 г 2 шт.Код: 23100776