Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
1 490 ₴ 1 552 ₴
-4%, залишилося 27 днів
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23102393
Виробник
Others
Країна виробництва
Колумбія
Состояние
Новое
Колір
чорний
стан
новий
Країна виробництва
Китай
Відвантаження зі складу
2
Терміни дії знижки
з 22.11.2024 по 22.12.2024
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
ОСКІЛЬКИ ЯКІСТЬ - НАЙВАЖЛИВІШЕПроцес обсмажування кави є одним із ключових і найскладніших аспектів, який перетворюється на кінцевий смак кави.На нашій обсмажувальній фабрикі немає місця для компромісів, ми індивідуально підбираємо профіль обсмажування для кожної кави для видобутку, як якомога більше оригінального аромату кави Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості Скотт Рао - разом із нашими обсмажувачами він контролює якість нашого обсмаження. Скотт Рао - легенда кавового світу, визнаний найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування, так і в приготуванні кави. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з колумбійської плантації. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! НАША КАВА СВІЖООБСМАЖЕНА - не старше 7 днів з дати замовлення, щоб ви могли насолоджуватися кавою найвищої якості вдома.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: КОЛУМБІЯ та Бразилія• ботанічний сорт - Typica- Bourbon- Caturra• Вид: арабіка 100%• Збір врожаю: жовтень - грудень• Висота вирощування: 1200 - 1450 м над рівнем моря• Профіль обсмажування: середній• Смак: нотки горіхів, ірису, ніжних апельсинів• Аромат: солодкий• Корпус: середній+• Кислотність: низький+
Характеристики кави:
• Дата обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення!
• Кава для: кавоварка еспресо, крапельна кавоварка, кавоварка, френч-прес, аеропрес
• Кава: в зернах
• Тип кави: 100% арабіка
• Інтенсивність смаку: 3/ 5
• Кислотність: 1/5
• Ступінь просмаження: 3/5
Способи приготування :
Columbiana MACAW - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки трьох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підходить для автоматичних кавоварок, а після помелу до потрібної товщини відмінно працюватиме в еспресо-машині, кавоварці чи френч-пресі, і навіть для альтернативних способів заварювання кави, таких як аеропрес. MACAW ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи лате.
Упаковка, яка гарантує свіжість: наша упаковка є найкращим рішенням для збереження кави такою ж свіжою, як можливо. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, і в той же час дозволяє каві дегазуватись після обсмажування.Застібка-блискавка - це спосіб подяки для чого нам не потрібно турбуватися про розливання кави в банки або контейнери, побоюючись, що кава застаріє Обсмажування OMNIROAST Це обсмажування, яке дозволяє готувати каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо в зернах їхній природний характер, що відображає характерні особливості даного регіону, ботанічного сорту чи методу обробки. Дозволяє нам насолоджуватися соковитим еспресо та смачна крапелька.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Будь ласка, пам'ятайте, що на остаточний смак кави в чашці впливає багато факторів, їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічні сорт, спосіб обробки кави тощо), РОСТЕР (спосіб обсмажування кави) та ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб і товщина помелу, кількість води, якість води тощо) НАША РАСТІНГІЯ: На фото нижче ми Для візуалізації представлено 3 основні ступені обсмаження кави.Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими і трохи матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між смаженою кавою та мареттою, яку обсмажують темно, щоб, серед іншого, приховати дефекти зерен.
Відрегулюйте грубість помелу до способу заварюванняСпосіб помелу кави залежно від способу заварювання дуже важливо. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та тьмяною. На графіку показано, як вибрати товщину помелу: від дуже дрібного для методів тиску до досить грубого для методів наливу. Важливо пам’ятайте, що товщина помелу не задана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, шукаючи оптимальний смак для певної кави/методу
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з колумбійської плантації. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! НАША КАВА СВІЖООБСМАЖЕНА - не старше 7 днів з дати замовлення, щоб ви могли насолоджуватися кавою найвищої якості вдома.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: КОЛУМБІЯ та Бразилія• ботанічний сорт - Typica- Bourbon- Caturra• Вид: арабіка 100%• Збір врожаю: жовтень - грудень• Висота вирощування: 1200 - 1450 м над рівнем моря• Профіль обсмажування: середній• Смак: нотки горіхів, ірису, ніжних апельсинів• Аромат: солодкий• Корпус: середній+• Кислотність: низький+
Характеристики кави:
• Дата обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення!
• Кава для: кавоварка еспресо, крапельна кавоварка, кавоварка, френч-прес, аеропрес
• Кава: в зернах
• Тип кави: 100% арабіка
• Інтенсивність смаку: 3/ 5
• Кислотність: 1/5
• Ступінь просмаження: 3/5
Способи приготування :
Columbiana MACAW - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки трьох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підходить для автоматичних кавоварок, а після помелу до потрібної товщини відмінно працюватиме в еспресо-машині, кавоварці чи френч-пресі, і навіть для альтернативних способів заварювання кави, таких як аеропрес. MACAW ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи лате.
Упаковка, яка гарантує свіжість: наша упаковка є найкращим рішенням для збереження кави такою ж свіжою, як можливо. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, і в той же час дозволяє каві дегазуватись після обсмажування.Застібка-блискавка - це спосіб подяки для чого нам не потрібно турбуватися про розливання кави в банки або контейнери, побоюючись, що кава застаріє Обсмажування OMNIROAST Це обсмажування, яке дозволяє готувати каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо в зернах їхній природний характер, що відображає характерні особливості даного регіону, ботанічного сорту чи методу обробки. Дозволяє нам насолоджуватися соковитим еспресо та смачна крапелька.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Будь ласка, пам'ятайте, що на остаточний смак кави в чашці впливає багато факторів, їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічні сорт, спосіб обробки кави тощо), РОСТЕР (спосіб обсмажування кави) та ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб і товщина помелу, кількість води, якість води тощо) НАША РАСТІНГІЯ: На фото нижче ми Для візуалізації представлено 3 основні ступені обсмаження кави.Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими і трохи матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між смаженою кавою та мареттою, яку обсмажують темно, щоб, серед іншого, приховати дефекти зерен.
Відрегулюйте грубість помелу до способу заварюванняСпосіб помелу кави залежно від способу заварювання дуже важливо. Невідповідний вибір тонкості помелу може мати негативний вплив на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та тьмяною. На графіку показано, як вибрати товщину помелу: від дуже дрібного для методів тиску до досить грубого для методів наливу. Важливо пам’ятайте, що товщина помелу не задана раз і назавжди: - вона буде дещо різною для кожної кави та методу - вона змінюється з часом - варто експериментувати з нею, шукаючи оптимальний смак для певної кави/методу
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca Coffee MEXICANA JAGUAR COFFEE 1000 г
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії