Кава в зернах CUBANA TOCORORO BLUE ORCA 1 кг
1 469 ₴ 1 530 ₴
-4%, залишилося 27 днів
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23061307
Виробник
Others
Країна виробництва
Китай
Колір
чорний
стан
новий
Терміни дії знижки
з 22.11.2024 по 22.12.2024
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
Тип кави: арабіка
Тип: чорна кава
Вага: 1000 г
Розмір упаковки (г): 1000 г
БО ЯКІСТЬ - НАЙБІЛЬШЕ ВАЖЛИВО Процес обсмажування кави - це один з ключових і найскладніших аспектів, який перетворюється на кінцевий смак кави.На нашій обсмажувальній установці немає місця для компромісів, ми індивідуально підбираємо профіль обсмажування для кожної кави, щоб отримати якомога більше якомога оригінальні аромати кави Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості Скотт Рао - разом із нашими обсмажувачами він стежить за якістю нашого обсмаження. Скотт Рао - легенда кавового світу, який вважається найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування кави, так і в її приготуванні. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з плантацій Куби та Бразилії. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! НАША КАВА СВІЖОСМАЖЕНА - не старше 72 годин з моменту замовлення, тому ви можете насолоджуватися кавою найвищої якості вдома.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: Куба, Бразилія• Сьєрра-Маеста, Куба Ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí, Yellow Bourbon Обробка: промитий•Регіон: Patrocinio (Minas Gerais) Ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí Обробка: промитий• Вид: арабіка 100%• Збір урожаю: травень-серпень• Висота врожаю: 800 - 1150 над рівнем моря• Профіль обсмаження: середній• Смак: нотки шоколаду, іриски, меду• Аромат: солодкуватий• Корпус/тілесність: середній• Кислотність: низька
Характеристики кави:• Дата обсмажування: НЕ СТАРША БІЛЬШ 7 днів з моменту замовлення!• Кава для: еспресо-машини, фільтр-кавоварки, кавоварки, френч-пресу• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження : 3/5
Упаковка для гарантії свіжості: наша упаковка є найкращим можливим рішенням для збереження вашої кави якомога свіжішою. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, водночас дозволяючи каві свіжо дегазуватись після обсмажування.щоб кава зачерствіла.Обсмажування OMNIROASTЦе обсмажування, яке дозволяє вам готуйте каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і в методі переливу Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо природний характер зерен, що відображає особливості даного регіону, ботанічного сорту або Метод обробки.Дозволяє нам насолоджуватися як соковитим еспресо, так і смачною крапельницею.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Слід пам'ятати, що на кінцевий смак кави в чашці впливає багато їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічний сорт, спосіб обробки кави тощо), ОБЖИРНЯ (метод обсмажування кави) і ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб помелу та товщина, кількість води, якість води, і т. д.) НАШЕ ОБЖАРЕННЯ: На фото для наочності представлені 3 основні ступені обсмаження кави Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими, злегка матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між кавою з ростерів та кавою марет, яку обсмажують до темного кольору, щоб приховати дефекти зерна.
Відрегулюйте тонкість помелу відповідно до способу заварювання. Спосіб помелу кави залежить від способу заварювання дуже важливо. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу від дуже тонкого для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що помел не дається раз і назавжди: - він дещо відрізнятиметься для кожної кави та методу - він змінюється з часом - варто експериментувати, шукаючи оптимальний смак для певної кави / способу
Методи Приготування: CUBANA TOCORORO - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки від двох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підійде для автоматичних кавомашин, а після помелу до потрібної товщини стане фантастичним у портафільтрі, кавоварці чи френч-пресі, і навіть з альтернативними способами приготування кави, такими як аеропрес. Токороро ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи лате.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Тип: чорна кава
Вага: 1000 г
Розмір упаковки (г): 1000 г
БО ЯКІСТЬ - НАЙБІЛЬШЕ ВАЖЛИВО Процес обсмажування кави - це один з ключових і найскладніших аспектів, який перетворюється на кінцевий смак кави.На нашій обсмажувальній установці немає місця для компромісів, ми індивідуально підбираємо профіль обсмажування для кожної кави, щоб отримати якомога більше якомога оригінальні аромати кави Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості Скотт Рао - разом із нашими обсмажувачами він стежить за якістю нашого обсмаження. Скотт Рао - легенда кавового світу, який вважається найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування кави, так і в її приготуванні. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з плантацій Куби та Бразилії. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! НАША КАВА СВІЖОСМАЖЕНА - не старше 72 годин з моменту замовлення, тому ви можете насолоджуватися кавою найвищої якості вдома.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: Куба, Бразилія• Сьєрра-Маеста, Куба Ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí, Yellow Bourbon Обробка: промитий•Регіон: Patrocinio (Minas Gerais) Ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí Обробка: промитий• Вид: арабіка 100%• Збір урожаю: травень-серпень• Висота врожаю: 800 - 1150 над рівнем моря• Профіль обсмаження: середній• Смак: нотки шоколаду, іриски, меду• Аромат: солодкуватий• Корпус/тілесність: середній• Кислотність: низька
Характеристики кави:• Дата обсмажування: НЕ СТАРША БІЛЬШ 7 днів з моменту замовлення!• Кава для: еспресо-машини, фільтр-кавоварки, кавоварки, френч-пресу• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження : 3/5
Упаковка для гарантії свіжості: наша упаковка є найкращим можливим рішенням для збереження вашої кави якомога свіжішою. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, водночас дозволяючи каві свіжо дегазуватись після обсмажування.щоб кава зачерствіла.Обсмажування OMNIROASTЦе обсмажування, яке дозволяє вам готуйте каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і в методі переливу Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо природний характер зерен, що відображає особливості даного регіону, ботанічного сорту або Метод обробки.Дозволяє нам насолоджуватися як соковитим еспресо, так і смачною крапельницею.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Слід пам'ятати, що на кінцевий смак кави в чашці впливає багато їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічний сорт, спосіб обробки кави тощо), ОБЖИРНЯ (метод обсмажування кави) і ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб помелу та товщина, кількість води, якість води, і т. д.) НАШЕ ОБЖАРЕННЯ: На фото для наочності представлені 3 основні ступені обсмаження кави Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими, злегка матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між кавою з ростерів та кавою марет, яку обсмажують до темного кольору, щоб приховати дефекти зерна.
Відрегулюйте тонкість помелу відповідно до способу заварювання. Спосіб помелу кави залежить від способу заварювання дуже важливо. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу від дуже тонкого для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що помел не дається раз і назавжди: - він дещо відрізнятиметься для кожної кави та методу - він змінюється з часом - варто експериментувати, шукаючи оптимальний смак для певної кави / способу
Методи Приготування: CUBANA TOCORORO - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки від двох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підійде для автоматичних кавомашин, а після помелу до потрібної товщини стане фантастичним у портафільтрі, кавоварці чи френч-пресі, і навіть з альтернативними способами приготування кави, такими як аеропрес. Токороро ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи лате.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії