Кава в зернах Blue Orca Coffee 2кг Арабіка 100% 2 кг
2 082 ₴ 2 169 ₴
-4%, залишилося 27 днів
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23061304
Виробник
Others
Країна виробництва
Китай
Колір
чорний
стан
новий
Терміни дії знижки
з 22.11.2024 по 22.12.2024
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
Тип кави: Арабіка
Тип: кава чорна
Торгова назва: Кава 2кг 100% арабіка
Вага: 2000 г
Розмір упаковки (г): 1000 г
Продукт вага з одиничною упаковкою: 2 кг
БО ЯКІСТЬ - ЦЕ НАЙГОЛОВНІШЕ. Процес обсмажування кави є одним із ключових і найскладніших аспектів, які перетворюються на кінцевий смак кави. ми індивідуально підбирайте профіль обсмажування кожної кави, щоб витягти з кави якомога більше оригінальних ароматів.Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості. Скотт Рао - легенда кавового світу, який вважається найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування кави, так і в її приготуванні. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з плантацій у БРАЗИЛІЇ та КОЛУМБІЇ. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку.Водночас пам'ятайте, що кава набуває свого оптимального (ідеального смаку) від 7 до 14 днів після обсмажування :)
Характеристики кави:• Дата приготування обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення!• Кава для: еспресо-машина, фільтр-кавоварка, кавоварка, френч-прес, аеропрес• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження: 3/5Способи приготування:Columbiana MACAW - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки з трьох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підійде для автоматичних кавомашин, а після помелу до потрібної товщини стане фантастичним у портафільтрі, кавоварці чи френч-пресі, і навіть з альтернативними способами приготування кави, такими як аеропрес. MACAW ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи латте.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: КОЛУМБІЯ• ботанічний сорт- Typica- Bourbon-Caturra • Порода: арабіка 100%• Збір врожаю: жовтень - грудень• Висота: 1200 - 1450 метрів над рівнем моря• Профіль диму: середній• Смак: нотки горіхів, ірису, ніжних апельсинів• Аромат: солодкий• Тіло/тіло: середнє+• Кислотність : низький+
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: Бразилія• Регіон: Patrocinio (Minas Gerais) ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí, обробка: промитий• Регіон: Varjão de Minas (Cerrado of Minas) ботанічний сорт: Жовтий Бурбон, обробка: промитий • Patrocínio (Cerrado Mineiro) ботанічний сорт: Червоний Бурбон, обробка: натуральний• Вид: арабіка 100%• Збір урожаю: травень-серпень• Висота культивування: 800 - 1450 метрів над рівнем моря• Профіль диму: середній• Смак: нотки шоколаду, горіхів та родзинок• Аромат: солодкий• Тіло/тіло: середнє• Кислотність: низька
Характеристики кави:• Дата обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення! • Кава для: еспресо-машини, фільтр-кавоварки, кавоварки, френч-пресу• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження: 3/5
Відрегулюйте тонкість помелу відповідно до способу заварювання. Спосіб помелу кави в залежності від способу заварювання дуже важливий. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу від дуже тонкого для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що помел не дається раз і назавжди: - він буде дещо іншим для кожної кави та методу - змінюється з часом - варто експериментувати, шукаючи оптимальний смак для певної кави/методу
Упаковка, яка гарантує Свіжість: наша упаковка є найкращим рішенням для максимальної свіжості кави. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, водночас дозволяючи каві свіжо дегазуватись після обсмажування.щоб кава зачерствіла.Обсмажування OMNIROASTЦе обсмажування, яке дозволяє вам готуйте каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і в методі переливу Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо природний характер зерен, що відображає особливості даного регіону, ботанічного сорту або Метод обробки.Дозволяє нам насолоджуватися як соковитим еспресо, так і смачною крапельницею.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Слід пам'ятати, що на кінцевий смак кави в чашці впливає багато їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічний сорт, спосіб обробки кави тощо), ОБЖИРНЯ (метод обсмажування кави) і ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб помелу та товщина, кількість води, якість води, і т. д.) НАШЕ ОБЖАРЕННЯ: На фото для наочності представлені 3 основні ступені обсмаження кави Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими, злегка матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між смаженою кавою та кавою марет, яка темно обсмажується, щоб, серед іншого, приховати дефекти зерен.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Тип: кава чорна
Торгова назва: Кава 2кг 100% арабіка
Вага: 2000 г
Розмір упаковки (г): 1000 г
Продукт вага з одиничною упаковкою: 2 кг
БО ЯКІСТЬ - ЦЕ НАЙГОЛОВНІШЕ. Процес обсмажування кави є одним із ключових і найскладніших аспектів, які перетворюються на кінцевий смак кави. ми індивідуально підбирайте профіль обсмажування кожної кави, щоб витягти з кави якомога більше оригінальних ароматів.Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості. Скотт Рао - легенда кавового світу, який вважається найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування кави, так і в її приготуванні. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.
Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з плантацій у БРАЗИЛІЇ та КОЛУМБІЇ. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку.Водночас пам'ятайте, що кава набуває свого оптимального (ідеального смаку) від 7 до 14 днів після обсмажування :)
Характеристики кави:• Дата приготування обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення!• Кава для: еспресо-машина, фільтр-кавоварка, кавоварка, френч-прес, аеропрес• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження: 3/5Способи приготування:Columbiana MACAW - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки з трьох ферм, з якими ми співпрацюємо на постійній основі. Він ідеально підійде для автоматичних кавомашин, а після помелу до потрібної товщини стане фантастичним у портафільтрі, кавоварці чи френч-пресі, і навіть з альтернативними способами приготування кави, такими як аеропрес. MACAW ідеально підходить для приготування еспресо та чорної кави, а також стане основою для смачного капучіно чи латте.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: КОЛУМБІЯ• ботанічний сорт- Typica- Bourbon-Caturra • Порода: арабіка 100%• Збір врожаю: жовтень - грудень• Висота: 1200 - 1450 метрів над рівнем моря• Профіль диму: середній• Смак: нотки горіхів, ірису, ніжних апельсинів• Аромат: солодкий• Тіло/тіло: середнє+• Кислотність : низький+
ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: Бразилія• Регіон: Patrocinio (Minas Gerais) ботанічний сорт: Acaiá, Yellow Catuaí, обробка: промитий• Регіон: Varjão de Minas (Cerrado of Minas) ботанічний сорт: Жовтий Бурбон, обробка: промитий • Patrocínio (Cerrado Mineiro) ботанічний сорт: Червоний Бурбон, обробка: натуральний• Вид: арабіка 100%• Збір урожаю: травень-серпень• Висота культивування: 800 - 1450 метрів над рівнем моря• Профіль диму: середній• Смак: нотки шоколаду, горіхів та родзинок• Аромат: солодкий• Тіло/тіло: середнє• Кислотність: низька
Характеристики кави:• Дата обсмажування: НЕ СТАРШЕ 7 днів з моменту замовлення! • Кава для: еспресо-машини, фільтр-кавоварки, кавоварки, френч-пресу• Кава: в зернах• Тип кави: 100% арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження: 3/5
Відрегулюйте тонкість помелу відповідно до способу заварювання. Спосіб помелу кави в залежності від способу заварювання дуже важливий. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу від дуже тонкого для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що помел не дається раз і назавжди: - він буде дещо іншим для кожної кави та методу - змінюється з часом - варто експериментувати, шукаючи оптимальний смак для певної кави/методу
Упаковка, яка гарантує Свіжість: наша упаковка є найкращим рішенням для максимальної свіжості кави. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, водночас дозволяючи каві свіжо дегазуватись після обсмажування.щоб кава зачерствіла.Обсмажування OMNIROASTЦе обсмажування, яке дозволяє вам готуйте каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і в методі переливу Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо природний характер зерен, що відображає особливості даного регіону, ботанічного сорту або Метод обробки.Дозволяє нам насолоджуватися як соковитим еспресо, так і смачною крапельницею.
Спосіб і ступінь обсмаження кави: Слід пам'ятати, що на кінцевий смак кави в чашці впливає багато їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічний сорт, спосіб обробки кави тощо), ОБЖИРНЯ (метод обсмажування кави) і ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб помелу та товщина, кількість води, якість води, і т. д.) НАШЕ ОБЖАРЕННЯ: На фото для наочності представлені 3 основні ступені обсмаження кави Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими, злегка матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між смаженою кавою та кавою марет, яка темно обсмажується, щоб, серед іншого, приховати дефекти зерен.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca COLUMBIANA MACAW Peru 1 кг 100% АРАБІКА
1 490 ₴ 1 552 ₴ Кава в зернах Blue Orca Coffee MEXICANA JAGUAR COFFEE 1000 г
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії