Желатин бугайський Gelner Gida 25 кг харчовий 260-280 блум 1 кг
Желатин бугайський Gelner Gida 25 кг харчовий 260-280 блум 1 кг
1 465 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
24107740
Производитель
Без бренда
Состояние
Новый
Отгрузка со склада
1
Опис
Статус товара Готово до відправки - відвантаження зі складу: 1 день
В наявності - відвантаження зі складу: 3-8 днів
В наявності - відвантаження зі складу: 3-8 днів
Харчовий желатин 260-280 Цвіте 1 кг
Желатин з яловичини має високі вершини.Він використовується як зв'язуючий елемент у виробництві різних типів кондитерських та кулінарних продуктів.Завдяки цьому ви підготуєте муси, торти, чізкейки, желе, начинки для сучасних та класичних тортів, покриття.Він також підходить для сухих страв, напр.Відповідно до класифікації, прийнятої в Америці та деяких інших країнах, вона належить до Золотої категорії.Готуючи рецепт, вам потрібно знати, який желатин використовував автор, інакше ви не зможете ретельно повторити. Спочатку просочитись у воді у співвідношенні від 1 до 5 або 1 до 6, слід зануритися у воду.Оскільки желатин має тваринне походження, немає необхідності використовувати гарячу воду, чим більша температура, тим більша ймовірність знищення білка.Завдяки цьому ви втратите концентрацію гелю.Стабілізація починається, коли температура падає до 15 градусів і триває щонайменше 6 годин.Не розчиняйте його у кислих рідинах.Відкрита упаковка щільно закривається.Це дає делікатну консистенцію, але вона затвердіє довше і тане після нагрівання готової страви.У той же час, желатинова маса -це термо -підлога: її можна нагрівати, розплавити, а після охолодження вона знову загусте. 0 glower: gelner
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії