Сковорода Spinwar 28 см 24 см вуглецева сталь
Сковорода Spinwar 28 см 24 см вуглецева сталь
961 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23103031
Виробник
Others
Країна виробництва
Китай
Колір
чорний
Стан
новий
Состояние
Новое
Відвантаження зі складу
2
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см
Опис
Набір з двох циганських сковород 24 + 28 см - Spinwar
Сковороди призначені для електричних, газових плит і кахельних печей.Виробник не підтверджує роботу на індукційній плиті (каструля виготовлена зі сталі і притягує магніт).Ідеально підходить для смаження м'яса та риби.та інших страв Надають стравам чудовий традиційний смак Можна використовувати металевий посуд Не потрібно турбуватися про подряпини та відколи (як у сковородах з антипригарним покриттям) У набір входить 2 сковороди різного розміру Виготовлені з вуглецевої сталі найвищої якості Продукція польського виробника Spinwar, який існує на ринку більше 50 років
Перед першим використанням сковороду спалити. фабричного масла (двічі залити гарячою водою на 30 хвилин), потерти губкою (без миючих засобів), промити і висушити рушником.Насипати сковороду крупної солі і обсмажити до коричневого кольору дна, потім висипати сіль.витерти на сковороду налийте велику кількість олії, розігрійте приблизно до 150-180 градусів, додайте очищену, нарізану картоплю, коли вона підрум'яниться, вийміть шумівкою, повторіть процес 4 - 5 разів - картопля не призначене для їжі (при підвищенні температури олія почне диміти і сковорода стане коричневою, може навіть почорніти) Обережно злийте гарячу олію, витріть сковороду насухо рушником і залиште на 24 години
Після кожного використання мийте сковороду та витирайте її насухо паперовим рушником і змащуйте шаром олії
Розміри: маленька - діаметр приблизно 24 см Велика - діаметр приблизно. 28 см
Переваги: Міцний, стійкий до вм'ятин і подряпин Можливість використання гострого кухонного начиння З часом використання набуває кращих антипригарних властивостей. Без покриття - не покритий шкідливими матеріалами і немає ризик подряпати покриттяПовільно виділяє накопичене тепло
Недоліки:
Повільно нагрівається
Потрібне добре нагрівання
Потрібно використовуйте більше жиру для смаження
Потрібне розпалювання та належне обслуговування
Спочатку їжа може підгоріти
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Сковороди призначені для електричних, газових плит і кахельних печей.Виробник не підтверджує роботу на індукційній плиті (каструля виготовлена зі сталі і притягує магніт).Ідеально підходить для смаження м'яса та риби.та інших страв Надають стравам чудовий традиційний смак Можна використовувати металевий посуд Не потрібно турбуватися про подряпини та відколи (як у сковородах з антипригарним покриттям) У набір входить 2 сковороди різного розміру Виготовлені з вуглецевої сталі найвищої якості Продукція польського виробника Spinwar, який існує на ринку більше 50 років
Перед першим використанням сковороду спалити. фабричного масла (двічі залити гарячою водою на 30 хвилин), потерти губкою (без миючих засобів), промити і висушити рушником.Насипати сковороду крупної солі і обсмажити до коричневого кольору дна, потім висипати сіль.витерти на сковороду налийте велику кількість олії, розігрійте приблизно до 150-180 градусів, додайте очищену, нарізану картоплю, коли вона підрум'яниться, вийміть шумівкою, повторіть процес 4 - 5 разів - картопля не призначене для їжі (при підвищенні температури олія почне диміти і сковорода стане коричневою, може навіть почорніти) Обережно злийте гарячу олію, витріть сковороду насухо рушником і залиште на 24 години
Після кожного використання мийте сковороду та витирайте її насухо паперовим рушником і змащуйте шаром олії
Розміри: маленька - діаметр приблизно 24 см Велика - діаметр приблизно. 28 см
Переваги: Міцний, стійкий до вм'ятин і подряпин Можливість використання гострого кухонного начиння З часом використання набуває кращих антипригарних властивостей. Без покриття - не покритий шкідливими матеріалами і немає ризик подряпати покриттяПовільно виділяє накопичене тепло
Недоліки:
Повільно нагрівається
Потрібне добре нагрівання
Потрібно використовуйте більше жиру для смаження
Потрібне розпалювання та належне обслуговування
Спочатку їжа може підгоріти
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії