Набир з 5 ножив Fiskars Functional Form (1014209)

Набир з 5 ножив Fiskars Functional Form (1014209) ##от компании## Інтернет-магазин EconomPokupka - ##фото## 1
2 458 ₴
Нет в наличии

Доставка

Возможна доставка наложенным платежом
Новая Почта
Подробнее о доставке

Оплата

Наложенный платеж
Оплата на карту «Monobank»

Описание

Fiskars - набір з 5 ножів у блоці 1014209,

Ножі FunctionalForm - одна з найпопулярніших лінійок продуктів від Fiskars. При створенні цієї серії особливу увагу приділяли ергономіці, функціональності та безпеці використання. Ручка Softgrip із захисним пальцем гарантує надійне та комфортне зчеплення, завдяки чому ніж добре вписується у вашу руку.

Ручка для лиття під тиском знаходиться безпосередньо на лезі, що забезпечує міцне та гігієнічне з'єднання.
Посудомийна машина.

Склад набору:

  • Ніж
    для лущення : для лущення та різання овочів та фруктів. Також чудово підходить для подрібнення невеликих овочів і трав.
    - довжина 11 см
    - вага 40 г
    - нержавіюча сталь
    - твердість: HRC 53
    - Softgrip
  • Томатний
    ніж : ніж з зубчастим лезом, ідеально підходить для різання помідорів, овочів і фруктів зі слизькою шкіркою.
    - довжина 12 см
    - вага 44 г
    - нержавіюча сталь
    - твердість: HRC 53
    - Softgrip
  • Рубаючи ніж, азіатський:
    чудово підходить для подрібнення овочів.
    - довжина 17 см
    - вага 107 г
    - нержавіюча сталь
    - твердість: HRC 53
    - Softgrip

  • Ніж шеф-кухаря: традиційний кухонний ніж, з широким лезом на ручці. Призначений для подрібнення овочів і нарізки м’яса.
    - довжина 20 см
    - вага 103 г
    - нержавіюча сталь
    - твердість: HRC 53
    - Softgrip

  • Ніж для хліба: довгий ніж із зубчастим лезом для різання різних видів хліба ..
    - довжина 23 см
    - вага 110 г
    - нержавіюча сталь
    - твердість: HRC 53
    - Softgrip
  • Блок клинка, чорний

Характеристики

Код товара
102200
Производитель
Fiskars
Гарантійний термін (місяців)
6
Кількість предметів
5
Миття в посудомийній машині
так
Матеріал лез
нержавіюча сталь