Макарони-трубочки пол-мак 250 г 250г низький глікемічний індекс

Макарони-трубочки пол-мак 250 г 250г низький глікемічний індекс

Макарони-трубочки пол-мак 250 г 250г низький глікемічний індекс  від компанії Інтернет-магазин EconomPokupka - фото 1
988 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
24107912
Виробник
POL-MAK
Состояние
Новый
Отгрузка со склада
1

Опис

Статус товара Готово до відправки - відвантаження зі складу: 1 день
В наявності - відвантаження зі складу: 3-8 днів

 

МОРТА ТРУБА 250G Низький глікемічний індекс
макаронні вироби з дуже низьким глікемічним індексом, який:

жовтий - (не бронза, як цілі макарони ) Смак, як звичайна макарони - (не як цільнозернове) не переоцінює - готуйте до 7 хвилин глікемії 38 - макарони з цільної зерна мають рецепт IG 55 - створений вченими з Університету життя Люблінського університету

Для кого низький макарон IG 38?Це продукт для всіх, зокрема:

діабетики

вуглеводи з низьким глікемічним індексом допомагають підтримувати стабільний рівень цукру в крові. IG Polmak 38 - це джерело клітковини, яке допомагає контролювати рівень інсуліну/глюкози в крові. М'язова маса. Догляд за рядками, вам не потрібно відмовлятися від макаронів під час використання дієти.Високий вміст білка в Polmak Low 38, допомагає розширити відчуття ситості, що, в свою чергу, допомагає контролювати масу тіла. Рівень глікемічного індексу в Polmak Низький IG Polmak. 626kj/149kcal, жир: 2,8 г, включаючи жирні кислоти, насичені: 1,3 г, вуглеводи: 20 г, включаючи цукри: 0,9 г, волокно: 5,7 г, білок: 7,8 г, сіль: 0,02 г

композиція :

Durum Flour 67,5%люпінського борошна 20%вівсяного волокна 7,5%життєво важливий глютен 5%

люпінове борошно

зменшує індекс і глікемічне навантаження Продукти, багаті вуглеводами та знижують гіпертонію.Це дуже гарне джерело білка та дієтичного волокна, а також чудовий пребіотик, оскільки він стимулює розвиток сприятливої бактеріальної флори у світлі товстої кишки.Люпінове борошно багатий мінералами, включаючиЗалізо, цинк та магній.Повні зерна зернових уповільнюють травлення та всмоктування вуглеводів, а також регулюють глюкозу в крові та секрецію інсуліну.Вживання повного зерна не тільки перешкоджає ожирінням, але й допомагає отримати тонку фігуру. Здорова, різноманітна дієта, а також допомагає знизити холестерин.Багатство розчинного та нерозчинного волокна відіграє важливу роль у підтримці належної кишкової перистальтики. Еластична консистенція.Життєвий глютен також підвищує стійкість до макаронних виробів. .Готуйте 7 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи.Приготований макаронний штам.Короткий час приготування може змусити макарони мати нижчий IG. - менше вуглеводів32% - більше білка112% - більше волокна

Для досягнення ефекту відповідно до заяв про 100 г макаронних виробів достатньо після приготування дня. Особливості дієти з низьким вмістом:

допомагає контролювати вагу, мінімізуючи стрибки цукру та інсуліну в крові. Кількість клітковини, що сповільнює всмоктування цукру і зменшує поганий холестерольд без перекуси, приготування страв (занадто тривалої термічної обробки) збільшує глікемічний індекс, низький IG Ig не обмежує поживні речовини високим Ig Ig, перетворюються швидше, що швидко перетворюється, що спричиняє докору інсуліну і призводить до секреції глюка і більшого апетиту

хто? Хочете втратити непотрібні кілограми людей з порушеннями травлення

Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!