Набір ножів в коробці Fiskars Functional Form 1057556 3 шт
Набір ножів в коробці Fiskars Functional Form 1057556 3 шт
1 644 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
23100684
Виробник
Others
Состояние
Новое
Відвантаження зі складу
2
Опис
FISKAR НАБІР 3 НОЖІВ 1057556 FUNCTIONAL FORMERЕргономіка, безпека та зручність використання Ножі Functional Form є однією з найпопулярніших лінійок продукції Fiskars.При створенні цієї серії особлива увага приділялася ергономіці, функціональності та безпеці використання. Рукоятка Softgrip® гарантує міцний зручний хват, завдяки чому ніж добре лежить в руці. Завдяки сталевій або Roll-Sharp ™ точилці ніж буде зберігати оптимальну гостроту.Ножі Functional Form з представленого набору неодмінно знайдуть широке застосування на кухні кожної жінки.В набір входять: Ніж для нарізки, маленький різальний ніж і зубчастий ніж Зберігайте ножі в безпечному, стильному блоку. Ножі із запропонованого набору функціональні та зручні у використанні. Ручка SoftGrip™. Ножі можна мити в посудомийній машині (проте ми рекомендуємо мити ножі вручну - ножі, вимиті вручну, довше зберігають свою гостроту).
FISKARSПонад 370 років виробник Fiskars має намагається гарантувати, що його продукція відповідає всім очікуванням клієнтів. Постійне прагнення до досконалості та інноваційний підхід до продуктів — ось філософія Fiskars. Ось чому продукція Fiskars інноваційна, функціональна, проста у використанні та має найвищу якість.
СКЛАД НАБОРУ: Ніж із зубчастим лезом (1057543) ідеально підходить для нарізання овочів та фруктів зі слизькою шкіркою (помідори, лимони). ) довжина леза: 12 см, вага: 45 г, матеріал: нержавіюча сталь. Можна мити в посудомийній машині
Ніж шеф-кухаря, маленький (1057541) маленький і універсальний, із широким лезом, ідеально підходить для більшості кухонних завдань, довжина леза: 12 см, вага: 53 г
Ніж для скребків , прямий (1057544) з коротким лезом, ідеально підходить для очищення овочів і фруктів, довжина леза: 8 см, вага: 41 г, матеріал: нержавіюча сталь. Можна мити в посудомийній машині
FISKARS НАБІР 3 НОЖІВ 1057556 упакований в заводську упаковку, ідеально підходить на подарунок
Чому не варто економити на кухонних ножах? Низька ціна кухонних товарів спочатку спокусливо, однак кухонні ножі, які коштують кілька злотих, просто не довговічні. Дешеві матеріали, які використовуються для виробництва ножів, і тому, що виготовлені з тонкого листа звичайного металу, через короткий проміжок часу доведеться повторити покупку, а ножі утилізувати. Леза, виготовлені з м’якого металу та заточені лазером, не можуть бути ефективно заточені. Тому, щоб не розчаруватися, ми рекомендуємо фірмові кухонні ножі Fiskars, які виготовлені з високоякісних матеріалів і пройшли відповідну технологічну обробку.На що варто звернути увагу, плануючи покупку кухонних ножів?Обираючи ножі, враховуйте їх призначення та частота роботи на кухні. Якщо ви професійно готуєте чи просто любите користуватися хорошими ножами, купіть ножі Fiskars вищих лінійок. Для мінімалістів достатньо одного або двох ножів, що також дозволить зручно готувати страви. Найпопулярнішими ножами, які продаються окремо, є кухарські ножі, ножі для нарізки та ножі для помідорів з дрібними зубцями, так звані пікети. Хороший кухонний ніж робить різання задоволенням, тому, будь ласка, прочитайте інформацію в кінці нашої пропозиції. ВАРТО ЗНАТИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ I ДОГЛЯД Кожен ніж потребує регулярного заточування. Щоб він довше залишався гострим, не забудьте розрізати його на м’якій поверхні, наприклад, дерев’яній або пластиковій дошці. Різання на твердих поверхнях може призвести до того, що лезо швидше затупиться. Правильно використаний ніж довше збереже свої властивості ЗАТОЧУВАННЯ НОЖІВ Професійні кухарі перед кожним використанням використовують сталеву точило. На звичайних домашніх кухнях вам не доведеться так часто точити ножі. Просто потрібно робити це регулярно і в міру необхідності. Ножі Fiskars виготовлені зі сталі з твердістю від HRC 52 до HRC 55, що робить їх ідеальними для домашнього використання. Чим твердіше лезо ножа, тим довше воно зберігає свої властивості. Ножі Fiskars є прикладом ідеального балансу між збереженням гостроти та необхідністю заточування. Fiskars пропонує два типи точил: Roll-Sharp™ і сталеві точила. Використання сталевого точила вимагає особливої техніки. Загальний кут заточування ножів Fiskars становить 30°, що означає, що лезо ножа необхідно по черзі переміщати вздовж сталевого точила під кутом 15° з обох сторін, використовуючи довгі рівномірні рухи. Використовуючи точило Fiskars Roll-Sharp™, заточити можна швидко та легко - просто покладіть його на рівну поверхню та кілька разів проведіть по ньому лезом ножа вперед і назад. Користуючись цією точилкою, ви можете бути впевнені, що заточка виконується під потрібним кутом. Незалежно від використовуваного методу, після заточування ніж Fiskars слід промити гарячою водою та висушити.ОЧИЩЕННЯУсі ножі Fiskars можна мити в посудомийній машині, але ручне миття подовжує термін їх служби. Коли ножі миються вручну, їх слід негайно промити та висушити. Також важливо не залишати засохлі залишки їжі на поверхні ножа, тому що в довгостроковій перспективі кислоти, присутні в їжі, можуть пошкодити його. Під час миття ножів Fiskars у посудомийній машині переконайтеся, що вони не контактують з іншим начинням, посудом чи столовими приборами, оскільки це може пошкодити лезо ПЛЯМИ ІРЖІСліди іржі, які іноді присутні у всіх типах посудомийних машин, можуть поширюватися під час роботи ножа. пристрій. Якщо ви миєте ножі Fiskars у посудомийній машині після циклу миття, рекомендується відкрити дверцята, щоб випустити пару. Рекомендується також витерти ножі сухою ганчіркою одразу після миття в посудомийній машині. Однак, якщо на ножах з'являються плями іржі, їх можна видалити за допомогою відповідного засобу для очищення сталі ЗБЕРІГАННЯ Під час зберігання в ящику леза ножів зазвичай стають тупими через зіткнення з іншими предметами. Щоб ножі Fiskars залишалися гострими, їх слід зберігати в ножовому блоку, магнітній смузі або в спеціальних вкладишах, призначених для зберігання ножів.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
FISKARSПонад 370 років виробник Fiskars має намагається гарантувати, що його продукція відповідає всім очікуванням клієнтів. Постійне прагнення до досконалості та інноваційний підхід до продуктів — ось філософія Fiskars. Ось чому продукція Fiskars інноваційна, функціональна, проста у використанні та має найвищу якість.
СКЛАД НАБОРУ: Ніж із зубчастим лезом (1057543) ідеально підходить для нарізання овочів та фруктів зі слизькою шкіркою (помідори, лимони). ) довжина леза: 12 см, вага: 45 г, матеріал: нержавіюча сталь. Можна мити в посудомийній машині
Ніж шеф-кухаря, маленький (1057541) маленький і універсальний, із широким лезом, ідеально підходить для більшості кухонних завдань, довжина леза: 12 см, вага: 53 г
Ніж для скребків , прямий (1057544) з коротким лезом, ідеально підходить для очищення овочів і фруктів, довжина леза: 8 см, вага: 41 г, матеріал: нержавіюча сталь. Можна мити в посудомийній машині
FISKARS НАБІР 3 НОЖІВ 1057556 упакований в заводську упаковку, ідеально підходить на подарунок
Чому не варто економити на кухонних ножах? Низька ціна кухонних товарів спочатку спокусливо, однак кухонні ножі, які коштують кілька злотих, просто не довговічні. Дешеві матеріали, які використовуються для виробництва ножів, і тому, що виготовлені з тонкого листа звичайного металу, через короткий проміжок часу доведеться повторити покупку, а ножі утилізувати. Леза, виготовлені з м’якого металу та заточені лазером, не можуть бути ефективно заточені. Тому, щоб не розчаруватися, ми рекомендуємо фірмові кухонні ножі Fiskars, які виготовлені з високоякісних матеріалів і пройшли відповідну технологічну обробку.На що варто звернути увагу, плануючи покупку кухонних ножів?Обираючи ножі, враховуйте їх призначення та частота роботи на кухні. Якщо ви професійно готуєте чи просто любите користуватися хорошими ножами, купіть ножі Fiskars вищих лінійок. Для мінімалістів достатньо одного або двох ножів, що також дозволить зручно готувати страви. Найпопулярнішими ножами, які продаються окремо, є кухарські ножі, ножі для нарізки та ножі для помідорів з дрібними зубцями, так звані пікети. Хороший кухонний ніж робить різання задоволенням, тому, будь ласка, прочитайте інформацію в кінці нашої пропозиції. ВАРТО ЗНАТИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ I ДОГЛЯД Кожен ніж потребує регулярного заточування. Щоб він довше залишався гострим, не забудьте розрізати його на м’якій поверхні, наприклад, дерев’яній або пластиковій дошці. Різання на твердих поверхнях може призвести до того, що лезо швидше затупиться. Правильно використаний ніж довше збереже свої властивості ЗАТОЧУВАННЯ НОЖІВ Професійні кухарі перед кожним використанням використовують сталеву точило. На звичайних домашніх кухнях вам не доведеться так часто точити ножі. Просто потрібно робити це регулярно і в міру необхідності. Ножі Fiskars виготовлені зі сталі з твердістю від HRC 52 до HRC 55, що робить їх ідеальними для домашнього використання. Чим твердіше лезо ножа, тим довше воно зберігає свої властивості. Ножі Fiskars є прикладом ідеального балансу між збереженням гостроти та необхідністю заточування. Fiskars пропонує два типи точил: Roll-Sharp™ і сталеві точила. Використання сталевого точила вимагає особливої техніки. Загальний кут заточування ножів Fiskars становить 30°, що означає, що лезо ножа необхідно по черзі переміщати вздовж сталевого точила під кутом 15° з обох сторін, використовуючи довгі рівномірні рухи. Використовуючи точило Fiskars Roll-Sharp™, заточити можна швидко та легко - просто покладіть його на рівну поверхню та кілька разів проведіть по ньому лезом ножа вперед і назад. Користуючись цією точилкою, ви можете бути впевнені, що заточка виконується під потрібним кутом. Незалежно від використовуваного методу, після заточування ніж Fiskars слід промити гарячою водою та висушити.ОЧИЩЕННЯУсі ножі Fiskars можна мити в посудомийній машині, але ручне миття подовжує термін їх служби. Коли ножі миються вручну, їх слід негайно промити та висушити. Також важливо не залишати засохлі залишки їжі на поверхні ножа, тому що в довгостроковій перспективі кислоти, присутні в їжі, можуть пошкодити його. Під час миття ножів Fiskars у посудомийній машині переконайтеся, що вони не контактують з іншим начинням, посудом чи столовими приборами, оскільки це може пошкодити лезо ПЛЯМИ ІРЖІСліди іржі, які іноді присутні у всіх типах посудомийних машин, можуть поширюватися під час роботи ножа. пристрій. Якщо ви миєте ножі Fiskars у посудомийній машині після циклу миття, рекомендується відкрити дверцята, щоб випустити пару. Рекомендується також витерти ножі сухою ганчіркою одразу після миття в посудомийній машині. Однак, якщо на ножах з'являються плями іржі, їх можна видалити за допомогою відповідного засобу для очищення сталі ЗБЕРІГАННЯ Під час зберігання в ящику леза ножів зазвичай стають тупими через зіткнення з іншими предметами. Щоб ножі Fiskars залишалися гострими, їх слід зберігати в ножовому блоку, магнітній смузі або в спеціальних вкладишах, призначених для зберігання ножів.
Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії