МЕКСИКАНСЬКА КАВА JAGUAR - свіжообсмажена з ростера 1 кг

МЕКСИКАНСЬКА КАВА JAGUAR - свіжообсмажена з ростера 1 кг

МЕКСИКАНСЬКА КАВА JAGUAR - свіжообсмажена з ростера 1 кг від компанії Інтернет-магазин EconomPokupka - фото 1
1 490 ₴ 1 552 ₴
-4%, залишилося 28 днів
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
23061310
Виробник
Jaguar
Країна виробництва
Китай
Колір
чорний
стан
новий
Терміни дії знижки
з 22.11.2024 по 22.12.2024
Розміри упаковки
Вага
2 кг
Висота
20 см
Ширина
20 см
Довжина
20 см

Опис

Тип кави: Арабіка
Тип: Чорна кава
Вага: 1000 г
Розмір упаковки (г): 1000 г
Країна походження: Бразилія, Мексика


БО ЯКІСТЬ - НАЙГОЛОВНІШЕ Процес обсмажування кави - це один з ключових і найскладніших аспектів, які виражаються в кінцевому смаку кави.На нашій обжарці немає місця для компромісів, ми індивідуально підбираємо обсмажування профіль для кожної кави, щоб витягнути з кави якомога більше оригінальних ароматів. Кожне обсмажування кави ретельно планується та має відповідати найсуворішим вимогам якості. Scott Rao - разом із нашими обсмажувачами він стежить за якістю нашого обсмаження. Скотт Рао - легенда кавового світу, який вважається найбільшим авторитетом у світі як у сфері обсмажування кави, так і в її приготуванні. Поєднання знань, щоденного прагнення до досконалості та пристрасті забезпечує ідеальний смак у кожній чашці.

Свіжообсмажена кава! Прямо зі свіжого врожаю з плантацій Мексики та Бразилії. Ідеальний смак і аромат, завдяки зернам найвищої якості. Тільки свіжообсмажена кава забезпечує найвищу якість смаку ПАМ'ЯТАЙТЕ!!! НАША КАВА СВІЖОСМАЖЕНА - не старше 72 годин з моменту замовлення, тому ви можете насолоджуватися кавою найвищої якості вдома.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАВУ• Країна походження: МЕКСИКА, БРАЗИЛІЯ• ботанічний сорт - Typica - Bourbon- Caturra- Red Bourbon• Вид: арабіка 100%• Збір врожаю: жовтень - грудень• Висота вирощування: 1200 - 1750 метрів над рівнем моря• Профіль диму: середній• Смак: ноти горіхів, ірису, шоколаду, розбитого солодкістю апельсинів• Аромат: солодкий• Тіло /тілесність: середня+• Кислотність: низька

Характеристики кави:• Дата обсмажування: НЕ СТАРШЕ 72 годин з моменту замовлення!• Кава для: еспресо-машини, крапельної кавоварки , кавоварка, френч-прес, аеропрес• Кава: в зернах• Тип кави: 100% Арабіка• Інтенсивність смаку: 3/5• Кислотність: 1/5• Ступінь обсмаження: 3/5 Спосіб приготування: MEXICANA JAGUAR - це кава в зернах з легендарних зерен арабіки трьох ферм, з якими ми постійно співпрацюємо. Він ідеально підійде для автоматичних кавомашин, а після помелу до потрібної товщини буде чудовим у портафільтрі, кавоварці чи френч-пресі, і навіть з альтернативними методами заварювання кави, такими як аеропрес.JAGUAR ідеально підходить для приготування еспресо і чорної кави, він також стане основою для смачного капучіно або латте.

Упаковка, яка гарантує свіжість: наша упаковка є найкращим рішенням для збереження максимально свіжої кави. Вони оснащені застібкою-блискавкою та одностороннім клапаном.Клапан запобігає потраплянню кисню всередину упаковки, водночас дозволяючи каві свіжо дегазуватись після обсмажування.щоб кава зачерствіла.Обсмажування OMNIROASTЦе обсмажування, яке дозволяє вам готуйте каву вдома, як в еспресо-машині (автоматичний портафільтр), так і в методі переливу Ідеальний компроміс - завдяки цьому методу обсмажування ми зберігаємо природний характер зерен, що відображає особливості даного регіону, ботанічного сорту або Метод обробки.Дозволяє нам насолоджуватися як соковитим еспресо, так і смачною крапельницею.

Спосіб і ступінь обсмаження кави: Слід пам'ятати, що на кінцевий смак кави в чашці впливає багато їх можна загалом розділити на 3 групи: ФЕРМА (умови, ботанічний сорт, спосіб обробки кави тощо), ОБЖИРНЯ (метод обсмажування кави) і ПРИГОТУВАННЯ КАВИ в домашніх умовах (спосіб помелу та товщина, кількість води, якість води, і т. д.) НАШЕ ОБЖАРЕННЯ: На фото для наочності представлені 3 основні ступені обсмаження кави Наша кава середнього обсмаження - це означає, що зерна в упаковці будуть абсолютно сухими, злегка матовими. Це робиться для інкапсуляції всіх олій у кавових зернах, щоб відобразити характеристики сорту кави. Це одна з відмінностей між кавою з ростерів та кавою марет, яку обсмажують до темного кольору, щоб приховати дефекти зерна.

Відрегулюйте тонкість помелу відповідно до способу заварювання. Спосіб помелу кави залежить від способу заварювання дуже важливо. Неправильний вибір тонкості помелу може негативно вплинути на смак у чашці. Кава може бути надто водянистою, рівною на смак і короткою, або важкою, гіркою та м’якою. На графіку показано, як вибрати товщину помелу від дуже тонкого для методів тиску до досить грубого помелу для методів переливу. Важливо пам’ятати, що помел не дається раз і назавжди: - він дещо відрізнятиметься для кожної кави та методу - він змінюється з часом - варто експериментувати, шукаючи оптимальний смак для певної кави / методу

Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!